Strange error from Multiexcerpt macro

Description

We have been using the Multiexcerpt macro very happily up until now. For some reason, it is displaying the error illustrated below. The content within the macro is a table and an attachment. It has been working fine up until now. I tried removing each piece of content individually. The only time the error stops is when there is no content or just text. But like I said, it has been working fine up to now. We are using the macro on our OnDemand instance.

Could you help please?

Thanks,

Freshdesk Tickets

#11349 (http://artemissoftware.freshdesk.com/helpdesk/tickets/11349) - Strange error from Multiexcerpt macro
#11366 (http://artemissoftware.freshdesk.com/helpdesk/tickets/11366) - MultiExcerpt definition blocks no longer rendering

Create a Support Ticket

Activity

Show:
Brendan Patterson
February 15, 2015, 6:04 PM

Freshdesk ticket status changed to : Closed

Brendan Patterson
February 13, 2015, 6:04 PM

Freshdesk ticket status changed to : Closed

Brendan Patterson
February 13, 2015, 5:20 PM

Note added by Brendan in Freshdesk:
Thank you so much Kevin!! That was very kind, generous and helpful!

Brendan

Brendan Patterson | brendan@artemissoftware.net | www.artemissoftware.net | 720-515-6760

Brendan Patterson
February 13, 2015, 5:20 PM

Freshdesk ticket status changed to : Resolved

Brendan Patterson
February 13, 2015, 1:20 PM

Freshdesk ticket status changed to : Open

Answered
Your pinned fields
Click on the next to a field label to start pinning.

Assignee

Brendan Patterson

Reporter

Brendan Patterson